blog

Това трябва незабавно да бъде последвано с съпричастност и любов.

Това трябва незабавно да бъде последвано с съпричастност и любов.

4. Мръсната дузина.

Много от вас са запомнили този списък с плодове и зеленчуци с най -високи остатъци от пестициди и усърдно избягват яденето или купуването им, освен ако не сте сигурни, че са органични. По отношение на минимизирането на излагането ви на пестициди или намаляване на риска от рак, това е пропиляно усилие. Тъй като в статията си се измъкнах как да намалите излагането си на пестициди, количеството пестициди, на които сте изложени от яденето на мръсна дузина продукти, е твърде малко, за да представлява риск за здравето. Променнието на рак и други ползи от яденето на тези плодове и зеленчуци далеч надвишават всички рискове.

5. Готвене на хранителните вещества от храните.

Друго постоянно и ненужно притеснение е, че готвим (или размножаваме) цялото хранене от нашите храни. Някои хранителни вещества се губят, когато храните се готвят, но също така точно когато се измият, замразени или дори се съхраняват в хладилника. Но е добре. От тези храни все още има много добро хранене. Нещо повече, препоръчителните количества за плодове, зеленчуци и други храни предполагат, че някои от тях ще бъдат приготвени или преработени по друг начин, така че това вече е вградено. Гответе своите зеленчуци, но ги намирате за най -вкусни и вероятно повече, отколкото ще компенсирате за всеки всеки хранителни вещества, които се губят, като ядат повече от тях.

страници

12next ›Последно»

за автора

Monica reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензионен диетолог, автор и създателят на един от най -високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Могат ли пилатес да ви помогне да загубите телесни мазнини? Ефективна ли е пилатес тренировка за цялото тяло? От съществено значение ли са специалните машини за тренировка на пилатес? Нека разберем отговорите на тези въпроси и още!

от Brock Armstrong Get-Fit Guy 22 май 2018 г. 5-минутно четене

в статията, наречена „Какво е пилатес? Научихте точно какво да очаквате от тази популярна форма на упражнения, предпочитана от всички, от певицата Лейди Гага до актьора Дженифър Анистън до тенис звездата Анди Мъри и NFL широк приемник Брандин Кукс.

но могат ли пилатес да ви помогне да загубите мазнини? Ефективна ли е пилатес тренировка за цялото тяло? Трябва ли да имате лудо изглеждащи (изтезателни камерни) машини за добра тренировка по пилатес? Е, нека се потопим в пет популярни идеи за пилатес и да разберем дали те са факти или измислици, за да можете да вземете информирано решение дали пилатес е подходящ за вас.

1. Пилатес е добър начин да загубите мазнини

Докато Пилатес има определени ползи за здравето и благосъстоянието, загубата на мазнини не е нейната суперсила.

Докато Пилатес има определени ползи за здравето и благосъстоянието, загубата на мазнини е Не е неговата суперсила. Всъщност проучване от 2006 г., което измерва ефектите на пилатес върху силата на багажника, издръжливостта и гъвкавостта при заседналите възрастни жени, установи, че както телесното тегло, така и процентът на телесните мазнини не се влияе значително при възрастни жени след извършване на редовна рутинна пилатес. Проучване от 2004 г., което измерва ефектите на обучението по пилатес върху гъвкавостта и състава на тялото, установи, че макар пилатес наистина помага за подобряване на гъвкавостта, това не влияе значително на телесния състав, дори след шест месеца практика.

сега преди това преди Разстройвате се и започвате да публикувате гадни коментари по -долу, това не означава, че пилатетата не могат косвено да ви помогнат да загубите телесни мазнини. Тъй като тренировката върши толкова голяма работа, укрепвайки ядрото ви и подобрява гъвкавостта ви, без да прави ставите ви прекалено разхлабени (поради което много спортисти харесват), пилатите могат да ви помогнат да поддържате мобилни и активни за по -дълго нараняване. Активните хора, които редовно правят пилатес Пилатес.

2. Пилатес е само за жени

Има някои добавени предимства на тазовото дъно, които жените могат да получат от пилатес, но пилатес е за всеки пол.

какво? Вярват ли всъщност хората това? Явно е така. Може би това е така, защото пилатетата вършат добра работа за укрепване на мускулите на долната част на корема и таза, които са важни за преди и след деца. Или може би е фактът, че той не включва тежки метални плочи, отвратително мърморене или големи количества високи петици. Така или иначе, това често се възприема като единствена дейност на жените.

Е, нека оставим тази идея зад нас. Нищо не може да бъде по -далеч от истината! Не само пилатес е изобретен от мъж, Джоузеф Хуберт Пилатес, който е бил толкова влюбен от класическия гръцки идеал на човек, който е балансиран в тялото, ума и духа, че е развил своя собствена система за упражнения, базирана на тази концепция, но много известни мъже Спортистите и екшън звездите го използват, за да поддържат основната сила, гъвкавостта и функциите, включително Кобе Брайънт, Дейвид Бекъм, Мартел Бенет, Джейк Ариета и Силвестър Сталоун! Трябва ли да кажа повече?

Заключение: Да, има някои допълнителни предимства на тазовото дъно, които жените могат да получат от пилатес (и много други добри основни тренировки), но като всяка друга форма на движение, пилатес е за всеки пол .

3. Имате нужда от специални машини за пилатес

за тези от вас, които никога не са били в студио за пилатес, има два вида тренировки по пилатес. Една версия използва смес от апарат пилатес с необичайни имена като реформатора, Cadillac и стола Wunda. Другата версия използва само пода и тялото ви (и може би странната лента или каишка).

Машините, с колекциите си от пружини, барове, шайби и каишки, могат да ви дадат още повече Забавна и убийствена тренировка, но те не са от съществено значение за тренировката, която е приведена в съответствие с това, което Джоузеф Пилатес създаде през 1912 г.

Всички основни движения и основни принципи на упражнения на пилатес могат да бъдат включени в програмата за упражнения на MAT могат – Ако трябва да намерите специално студио за пилатес или да инвестирате в сложно или скъпо оборудване за упражнения за вашия дом. Част от това се дължи на факта, че Джоузеф Пилатес е създал по -голямата част от програмата, като същевременно е интерниран като „чужд чужд“ с други германски граждани по време на Първата световна война. По време на интернира си Джоузеф усъвършенства своите идеи и обучава други интернирани в системата си на упражнения. И докато той сваля извори до болнични легла, което дава възможност на пациентите с леглото да се упражняват срещу резистентност, той също разработи много движения, които могат да бъдат направени с нищо друго освен под пода и гравитацията.

Заключение: Ако приятел в фитнеса разкаже Вие, че трябва да сте привързани към стол на Вунда, за да бъде истински клас по пилатес, можете да кажете „Кажете това на интернирания враг извънземни от 1912 г.“ и да видите какво казват.

4. Класът Pilates Mat ще направи цялото ви тяло по -силно

класове по пилатес, които включват машините, се доближават до тренировка за цялото тяло, но само версията на MAT не.

в клас Pilates, вие Ще прекара много време в изпълнение на корема, долната част на гърба и други основни специфични упражнения, които значително ще подобрят коремната ви мускулна издръжливост. Ако не сте били изложени в миналото на тренировки с тежести или силова тренировка за вашето ядро, това също ще помогне за развитието на мускулната си сила.

Както знаете, за да получите мускул, ставите или Кост по -силна, трябва да изложите тази конкретна област на тялото си на стрес. Този стрес може да бъде повдигане на предмет отгоре за по -силни рамене, натискане на предмет с крака за по -силни бедра или удължаване и огъване от съпротива за по -силни ръце.

В много тренировки на пилатес, които използват машини, вероятно ще сте Намерете се, че изпълнявате тези дейности и следователно получавате тренировка за цялото тяло. Но според моя опит средният клас по пилатес в местния фитнес ще се съсредоточи главно върху основната ви мускулна издръжливост и гъвкавост, но не и върху цялата сила на цялото тяло.

Поради това бих ви насърчил да направите a Рутинна тренировка за устойчивост на тялото два или три пъти седмично, особено ако пилатес е вашият основен метод на упражнения.

Заключение: Класовете по пилатес, които включват машините, се приближават до тренировка на цялото тяло, но версията само за MAT прави самота версия не.

5. Пилатес е само за вашия ABS

както е споменато няколко пъти в тази статия, Pilates е приказен начин за укрепване на всички различни секции на вашето ядро (включително вашия ABS), което може да бъде важна част от получаването на получаване Плосък стомах (заедно с добра диета).

Вашият абс е част от вашето ядро и ядрото ви определено получава тренировка, но се случва още.

далеч от това, че сте Страхотна тренировка само за AB, ще получите много други предимства от пилатес. Ето шест дисциплини, които ще развиете по време на добър клас по пилатес:

Centering: привеждане на фокуса в центъра на тялото ви, което може да ви научи как да използвате основните си мускули, за да генерирате силни атлетически движения.

Концентрация: Привличане на пълното ви това съдържание внимание към всяко упражнение и научаване как да се включите във висококачествен фокус.

Контрол: Извършване на движение с постоянен контрол и плавност, което може да ви научи как да се движите безопасно и по -грациозно.

Прецизност: Създаване на самосъзнание на минутните движения на тялото и идентифициране на подравняването на една част на тялото спрямо друга. В комбинация с научаването как тялото ви се движи през пространството може да помогне за атлетизма.

Дишане: Използването на пълни и дълбоки вдишвания по време на упражненията си, докато мислите за дробовете си като духали, които изпомпват кислорода напълно във и извън тялото ви, може да помогне за облекчаване на стреса и спортни показатели.

поток: Фокусът на пилатес изпълнява движенията ви по течен и грациозен начин и това може да ви помогне да станете по -добър ежедневен двигател, като подобрите стойката и координацията си.

Заключение: Вашият ABS е част от сърцевината ви и ядрото ви определено получава тренировка, но има много повече в добре обмислен клас Pilates.

там го имате. Въпреки че не можете да очаквате пилатес да ви помогне да загубите значителни количества телесни мазнини или да ви превърнат в културист, той има много предимства, които го правят полезно допълнение към вашия фитнес режим. Ако включите пилатес в общата си тренировка, ще получите ползи, които надхвърлят плоския стомах, силен тазов под или способността да тренирате, докато сте затворени.

За повече информация за пилатес, основни съвети и за да се присъедините към силния, но гъвкав разговор, преминете към facebook.com/getfitguy или twitter.com/getfitguy.

Също така не забравяйте да се абонирате за подкаста Get-Fit Guy в Apple Podcasts, Stitcher, Spotify, Google Play или чрез RSS.

Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

За автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г. Той е сертифициран фитнес лидер на AFLCA Group с обозначение в преносимо оборудване , NCCP и CAC Triathlon треньор и TNT сертифициран треньор. Той също е в Съвета на съветниците на Института за първичен здравен треньор и гост -член на Института за човешки потенциал.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Знаете ли, че можете да направите лак за нокти по-бързо със спрей за готвене или да си дадете перфектен френски маникюр у дома с помощна лента? Прочетете за тези и по -невероятни съвети за маникюр (и педикюр!). 25 април 2016 г. 3-минутна прочетена

чист препарат за отстраняване на лак за нокти

Използвайте стара бутилка за хапчета като бързо отстраняване на лак за нокти! Поставете няколко памучни топки или стара гъба за грим вътре и добавете малко отстраняване на лак за нокти. След това, когато трябва да премахнете стар лак, просто потопете пръста си вътре в контейнера за хапчета и усукване.

Купете сега

като сътрудник на Amazon и филиал на Bookshop.org, QDT печели от квалифицирани покупки.

Как да озарите оцветените нокти

Ако тъмният лак за нокти е оцветил ноктите ви, ето бързо поправяне: Плайте таблет за почистване на протезата в чаша вода и накиснете ноктите си за няколко минути. Петното ще дойде веднага.

Roll, не се разклащайте, лакът на ноктите

Знаете ли, че разклащането на бутилка лак за нокти не е най -добрият начин да го смесите правилно, преди да нанесете? Разклащането може да причини въздушни мехурчета, което може да бъде досаден проблем, когато се опитвате да рисувате ноктите си. Вместо Вкъщи, но нямах представа как да получите тези перфектни форми на полумесец в горната част на ноктите си, имаме невероятен съвет за вас! Всичко, от което се нуждаете, е достатъчно широка лента, за да покриете нокътя. Залепете края на лентата на ноктите си, излагайки само сумата, която искате да рисувате. След това нанесете лака и преместете лентата за следващия пирон. (Може да искате да загрявате лентата с сешоар, за да сте сигурни, че тя се отлепва чисто.) Сега единственото, което остава да направите, е да изчакате ноктите ви да изсъхнат-и да покажете новия си френски маникюр!

страници

12next ›Последно»

за автора

Брус и Жан Любин

Брус Любин и Жан Босолина-Лубин са гордите родители на три момчета и повече от дузина книги. След като спестиха хиляди годишно, използвайки ежедневни съвети и прости житези, те започнаха собствен бизнес с надеждата да споделят знанията си с други. Известно е, че влизат в хладилниците на приятелите си, за да обърнат яйцата си с главата надолу, така че да продължат по -дълго.

Познавате някой, който може да се нуждае от помощ? Земният психолог покрива гайките и болтовете за това как да насърчи някого да потърси терапия-и как да се справи с това, което може да ви каже в замяна.

от Елън Хендриксен, доктор на науките, 25 юли 2014 г. 8-минутен 8-минутен 8-минутен 8-минутен 8-минутен 8-минутен 8-минутен 8-минутен 8-минутен 8 юли 2014 г. Readepisode #29 Играйте пауза Слушайте как да насърчите някой да отиде на терапия, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Въпрос № 3: Но какво ще стане, ако не мислят, че има проблем? Как да кажа: „Имате нужда от помощ“, без да казвате тези думи?

Това отнема известно планиране. Вземете страница от художествените писатели и „Покажи, не казвай“. Вместо да ги етикетирате, като кажете нещо от рода на: „Вие сте наркоман и имате нужда от помощ“, вместо това покажете доказателства чрез безспорни факти, че смятате, че има проблем. Например, „Тази седмица имаше 40 кутии за бира, този месец сте пропуснали 4 дни работа, а лекарят казва, че сте в ранните етапи на цирозата.“

Това трябва да Веднага да бъде последван от съпричастност и любов. Вашите студени, тежки факти не могат да стоят сами – те трябва да бъдат обвити в пакет от състрадателни загриженост, за да може вашият любим човек да ги чуе. Например, след фактите, можете да добавите „Наистина се притеснявам за вас. Обичам те толкова много и ме натъжава, че си толкова нещастен. За мен и нашето семейство бих искал да ми направите услуга и да дойдете с мен, за да видите съветник.

Contents